Reiki&More Beleving

Ik hoor steeds vaker dat vrouwen veel interesse hebben in mijn manier van werken waarbij ze overtuigd zijn dat ik hen op weg zou kunnen helpen naar het leven wat écht bij ze past.

Maar….. ze vinden het ook heel spannend om voluit voor het trajectaanbod “word de vrouw die je altijd wilde zijn” te kiezen. Spannend omdat ze niet precies weten wat reiki voor hen kan betekenen en wat doen die andere mooie instrumenten die gebruikt worden met hen?

Voel jij dat ook zo?  Dan heb ik een nieuw aanbod, speciaal voor jou! 

De Reiki&More beleving, waarin jij je in 1 sessie laat onderdompelen in een relaxte behandeling met reiki, de koshis, klankschalen, inzichtskaarten en meer.

Een uur, helemaal voor jou en voor jouw behoeften en wensen.

Na dat uur ga jij ontspannen, blij en met liefde voor jezelf weer naar huis. Ook geef ik je een mooie, belangrijke tip mee, die ook helemaal op jou is afgestemd. Een stap dichter bij waar jij naartoe wil in jouw leven en naar wat jij belangrijk vindt

Deze Reiki&More beleving kost jou € 75,00. Een liefdevolle investering in jezelf!

Ook zijn er kadobonnen te koop, voor elke gelegenheid en voor elke prijs. 

Nog even op een rijtje:

Wat is reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die je in kan zetten bij allerlei klachten. Het brengt het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest weer op gang. Reiki stroomt naar datgene wat de lichamelijke of psychische ziekte veroorzaakt of wat het herstel in de weg staat zodat het uit ons systeem kan verdwijnen. Met reiki kan dit alles weer in balans worden gebracht.

Het werkt op verschillende niveau’s: Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Reiki werkt door middel van handoplegging. Door middel van de handen wordt de energie doorgegeven zodat blokkades kunnen worden opgeheven. Je kunt dit op verschillende manieren voelen door tintelingen, warmte of stromingen in het lichaam.

Klachten die onder andere met reiki behandeld kunnen worden zijn, hoofdpijn, piekeren, angsten, burn-out, spijsverteringsklachten, slapeloosheid, menstruatiepijn, rugpijn en nog veel meer.

Reiki biedt verder nog andere voordelen: Het laat je jouw grenzen voelen zodat je daarnaar kunt handelen, het laat jou voelen wat jij wilt in jouw leven. Verder is het stressverminderend, goed voor de nachtrust en pijn verlichtend. Ook versnelt het je genezingsproces, doorbreekt het oude patronen en brengt het meer focus en energie.

Wat doet een klankschaal?

Je lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, vandaar dat je geluidstrilingen niet alleen kunt horen maar ook kunt voelen. Trillingen van klankschalen masseren als het ware zo de cellen in jouw lichaam, een innerlijke massage dus. Zo kunnen eventuele blokkades, die jouw fysieke of mentale klachten geven, loskomen.

Wat brengt een Koshi?

Een koshi is een windgong die een prachtig en zacht tingelend geluid geeft bij beweging. Deze klank geeft rust en ontspanning door de bijna sprookjesachtige tonen. Ik heb 4 verschillende koshi’s: lucht, aarde, vuur en water. We hebben vaak een voorkeur voor één, maar allemaal samen dragen zij ook zeker bij aan een betoverende sfeer en een heel fijn, ontspannen gevoel.

Daarnaast maak ik nog gebruik van: edelstenen, inzichtskaarten en alles wat er in de behandeling verder nog mag gebeuren.

Geen enkele sessie is hetzelfde.

Mooie, lieve vrouw, neem snel contact op en zet die eerste stap!