Neem de regie in eigen hand en word de vrouw die je altijd al wilde zijn binnen 14 weken.

Jij bent een vrouw in de bloei van je leven. Altijd sta je klaar voor de ander en je bent heel trouw aan de mensen die dichtbij je staan. Je hebt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gevoelig voor dingen die er in je omgeving gebeuren en een goede sfeer vind je heel belangrijk. Daar doe je heel veel voor om dat te bereiken. Je wil van betekenis zijn.

Het lijkt voor de buitenwereld alsof jij een heel gelukkig leven leeft maar van binnen voel jij dat helemaal niet zo.

Herken jij het ook:

Ondanks dat je voelt dat je moe en overprikkeld bent, ga je maar door omdat je de spil bent in je gezin. Wat moeten je man en kinderen zonder jou, dan loopt toch alles in de soep. Elke dag verloopt het op dezelfde manier. Je kan niet meer. En je wil het niet meer zo.

dat je maar door het leven kabbelt en geen duidelijke keuzes maakt omdat je geen idee hebt wat je eigenlijk wilt. Je komt maar niet vooruit en dat geeft je een erg ontevreden gevoel over jezelf en over je leven.

je hebt verlangens en wensen maar je geeft altijd toe aan de dingen die nog moeten gebeuren of aan de verwachtingen van anderen. Je cijfert jezelf steeds weg en je gezin en anderen gaan altijd voor ten koste van jezelf.

Altijd zie je beren op de weg. En omdat je zo slecht slaapt door al het gepieker raak je steeds meer de controle kwijt tot paniekaanvallen aan toe.

Steeds vaker heb je last van allerlei onverklaarbare pijntjes en kwaaltjes. Je bent al bij de huisarts geweest die jou heeft onderzocht maar daar kwam niks uit. “Het zal wel spanning zijn”, zegt hij. Je hebt geen idee meer wat je moet doen nu om hier vanaf te komen.

Dit wil je zo niet langer. Jij wil ook tijd voor jezelf en energie overhouden voor leuke dingen en niet meer afgepeigerd je bed induiken om de volgende dag weer op dezelfde manier verder te gaan. Ik snap dit heel goed. Ik heb ook een hele zware periode overwonnen. Door te leren naar mijn gevoel en naar mijn lichaam te luisteren en me niet meer te laten leiden/lijden door wat mijn hoofd mij allemaal vertelt kreeg ik de regie over mijn eigen leven terug. Ik heb geleerd mijn eigen keuzes te maken, nee te leren zeggen en te handelen naar wat ik belangrijk vindt en wat goed voor mij is. Al deze ervaring en kennis heb ik allemaal in het programma “Word de vrouw die je altijd al wilde zijn” samengepakt.

In 14 weken leer jij hoe jij de regie over jouw eigen leven terug krijgt, neem jij je gevoel serieus en maak je keuzes die goed zijn voor jou waardoor jij meer zelfvertrouwen krijgt, trots op jezelf bent en een voorbeeld voor anderen kan zijn.

 

Na afloop:

 • Heb jij de regie over je leven weer in eigen hand
 • Voel jij jouw eigen grenzen en weet je hoe je daarnaar kunt handelen om dicht bij jezelf te blijven
 • Voel jij je trots, zelfverzekerd en krachtig om je eigen keuzes te maken
 • Weet jij wat jouw valkuilen en triggers zijn en heb je een voor jou passende manier gevonden om hier niet meer in te trappen en voor jezelf te kiezen.
 • Voel jij je spanningsklachten op tijd om hier ook weer efficiënt mee af te rekenen.
 • Neem jij je gevoel serieus en weet je hoe je verstandelijk hiermee om kunt gaan.
 • Voel je je vol zelfvertrouwen en kun je niet anders meer dan te kiezen voor wat het beste voor jou is en voor wat jou gelukkig maakt (zonder dat dit egoïstisch voelt)
 • Heb jij weer verbinding met jou zelf

Ben je klaar voor jouw beste investering ooit om je mooiste en beste versie van jezelf te worden?

Ik kies bewust voor de unieke aanpak van coaching en lichaamsgericht werken (oa met reiki) omdat ik erin geloof dat alles wat je op doet aan kennis je ook zal moeten voelen in je lichaam. In je lichaam voel jij je grenzen en wat jij wel en niet wilt in het leven. Daardoor kun je andere keuzes te gaan maken die wel bij jou horen en het leven gaan leiden wat jij wilt. Ik werk 1 op 1 omdat we daarmee de beste resultaten zullen halen. Er is geen afleiding van anderen en het programma kan daardoor ook extra worden aangepast aan wat jij nodig hebt en op jouw proces.

Door middel van (wandel) coaching, reiki en klankschalen, persoonlijke oefeningen en lichaamsgericht werken ga jij dit realiseren. Alles op jouw persoonlijke situatie afgestemd zodat jij de regie weer over jouw leven terugkrijgt. Een combinatie van ervaren, voelen, leren, ontdekken, oefenen en jezelf leren kennen. Een groot resultaat met de “kleine stappen methode van je hoofd naar je hart”.

Wil jij de regie ook weer terug, vraag dan via onderstaande knop (contactformulier) een vrijblijvend helderheidsgesprek aan.

Ik ben Esther

Ik ben gecertificeerd coach en reikimaster en heb me gespecialiseerd in coaching in combinatie met lichaamsgericht werk. Ik geloof er namelijk stellig in dat lichaam en geest, verstand en gevoel niet zonder elkaar kunnen.

De meerwaarde van het leren voelen van je lichaam en daarmee ook jouw grenzen en wat je nodig hebt, heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. Al meer dan 200 mensen heb ik vooruit mogen helpen. Zij voelen nu veel sneller wat hun lichaam en gevoel hen vertelt en kunnen daarnaar handelen. Zij voelen zich zoveel meer gelukkiger dan daarvoor.

Programma “Word de vrouw die je altijd al wilde zijn”

Neem de regie over je eigen leven!

In 14 weken komen deze thema’s aan bod:

1) Hoe word je de beste versie van jezelf?  ( kennismaking + intake )

 • Wie was je vroeger,
 • Wie ben je nu en
 • Wie wil je worden en zijn

2) In de startblokken om een nieuwe weg in te slaan naar wie jij wilt zijn (coaching)

 • Wat heb je al gedaan om je wensen te bereiken
 • Wat heb je gedaan om je knelpunten aan te pakken
 • Wat werkte wel en wat niet?

We werken met de “Kleine stappen methode van je hoofd naar je hart”, met groot resultaat.

3) Laat reiki het werk doen en kom vanuit je hoofd naar je hart en je gevoel (reiki en persoonlijke opdracht op jouw lijf geschreven)

 • Ga voelen wat je echt wilt en waar je grenzen liggen
 • Ga leven naar wat er bij jou past en oefen daar de komende weken mee

4) Pas op de plaats: wat gaat goed, wat kan beter (online bespreken van de persoonlijke opdracht)

 • Welke inzichten heb je gekregen door het oefenen
 • Welke stappen wil je nog zetten

5) Ontwikkel de kracht die in je zit (coaching)

 • Waar staat jouw stip op de horizon
 • Welke stappen heb je nog te zetten om nog dichter bij je ware zelf te komen
 • Welke krachten in jezelf kun je daarvoor gebruiken

6) Geef al het positieve een blijvende plek in je lichaam om wat je hebt ontdekt te laten indalen. (reiki / klankschalen etc.)

Je hebt zoveel geleerd en ontdekt en daarom is het tijd om al deze kennis en vaardigheden te laten indalen in je lichaam zodat je ze ten alle tijden op kan roepen als je ze nodig hebt.

7) Blik op de toekomst (coaching)

 • Laatste puntjes op de i
 • Wat helpt je nog voor de toekomst

8) Thuiskomen bij jezelf (afronding)

 • Balans opmaken
 • Wat heeft deze reis naar je mooiste zelf, jou opgeleverd
 • Welke veranderingen ga je vieren

Zie jouw enorme groei en heb meer verbinding met jezelf

Na 4 weken hebben we weer een “vinger aan de pols contact”.

Hoe gaat het nu met jou en indien nodig krijg je nog de laatste tips.

De sessies kunnen allemaal live bij mij in de praktijk of buiten maar sommige ontmoetingen kunnen ook online indien gewenst. Dat kun je me gewoon laten weten en dan kijken we wat mogelijk is.

Vragen vooraf

Ik vind het wel prijzig

Alles heeft zijn prijs, maar denk eens wat je kost als je het niet doet. Dan blijf jij het leven leven wat je niet wilt, word je steeds ongelukkiger en raak je misschien ook nog wel lichamelijk en geestelijk uit de running. Dus wat is het je waard. En als tip: vraag je werkgever om dit traject (mee) te betalen, hij plukt er ook de vruchten van.

Het lijkt me erg confronterend om dit aan te gaan

Het lijkt ook spannend en confronterend om aan jezelf te gaan werken. Dat vond ik zelf ook. En wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan, mijn leven is nu zoveel mooier en ik ben veel gelukkiger. Ik beloof je dat het heel veilig is om bij mij dit traject aan te gaan. Je bent bij mij in goede handen, dat gaven alle vrouwen die jou voor zijn gegaan ook aan. Ik begeleid jou liefdevol naar de vrouw die je altijd al wil zijn.

Het voelt zo egoïstisch om voor mezelf te gaan kiezen

Voor jezelf kiezen en egoïsme is niet hetzelfde. Voor jezelf kiezen is heel goed en gezond voor in eerste instantie jezelf en in tweede instantie voor je gezin en omgeving. Jij wordt er een stuk gelukkiger en relaxter door en dat heeft zijn positieve weerslag op je omgeving. Hoe mooi is dat!

Hoe is de begeleiding geregeld?

Deze is heel goed geregeld. 1 op 1 Begeleiding en helemaal op jou aangepast zodat we het meeste uit dit programma kunnen halen. We leren elkaar goed kennen en dat draagt nog extra bij aan het resultaat.

Kan het ook online?

Sommige sessies binnen het programma werken beter live zoals onder andere de reikibehandeling. En bijvoorbeeld de coaching kan ook online. We kunnen samen kijken wat de mogelijkheden zijn om elkaar online te ontmoeten. Geef me dat maar gewoon aan als we elkaar spreken.